Image

Property Partner får förvaltningsuppdrag

Bolag Acturum Real Estate, ett bolag ägt av Peab och Wallenbergägda FAM, ger Property Partner i uppdrag att ansvara för teknisk förvaltning gällande ett bestånd på drygt 200 000 kvadratmeter i Södertälje.
Publicerad den 18 Augusti 2015
Marcus Gärdebrandt. Bild: Property Partner
Marcus Gärdebrandt.

Fastigheterna ägdes tidigare av Astra Zeneca och innehåller framförallt kontor och laboratorium.

- För mig och mina medarbetare är det ett väldigt spännande uppdrag att få möjlighet till att förvalta dessa tekniskt intressanta fastigheter. Vi har sedan tidigare andra uppdrag i området vilket har varit en bra grund för hur vi vill ta oss an uppgiften. Säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

- Property Partner är ett mindre bolag med bra rekommendationer från liknande fastigheter och som har visat på en hög nivå av teknisk kompetens. Det passar väldigt bra för det här utmanande beståndet, säger Åke Kaur, fastighetschef på Peab Projektutveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige