Image

Property Partner får förvaltningsuppdrag

Bolag Acturum Real Estate, ett bolag ägt av Peab och Wallenbergägda FAM, ger Property Partner i uppdrag att ansvara för teknisk förvaltning gällande ett bestånd på drygt 200 000 kvadratmeter i Södertälje.
Publicerad den 18 Augusti 2015
Marcus Gärdebrandt. Bild: Property Partner
Marcus Gärdebrandt.

Fastigheterna ägdes tidigare av Astra Zeneca och innehåller framförallt kontor och laboratorium.

- För mig och mina medarbetare är det ett väldigt spännande uppdrag att få möjlighet till att förvalta dessa tekniskt intressanta fastigheter. Vi har sedan tidigare andra uppdrag i området vilket har varit en bra grund för hur vi vill ta oss an uppgiften. Säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

- Property Partner är ett mindre bolag med bra rekommendationer från liknande fastigheter och som har visat på en hög nivå av teknisk kompetens. Det passar väldigt bra för det här utmanande beståndet, säger Åke Kaur, fastighetschef på Peab Projektutveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige