Image

Profi rekryterar från Fabege

Karriär Profi har anställt sex nya medarbetare i Stockholm, tre nya förvaltare till Stockholmskontoret och tre personer till Stockholm Modecenter i Nacka. Anställningarna är en naturlig följd av Profis miljardförvärv från Fabege.
Publicerad den 24 Januari 2011

Profi har nyligen tillträtt de 16 fastigheter som förvärvats från Fabege.

I samband med förvärvet av Stockholm Modecenter i Nacka har Profi anställt Thomas Jonasson, Caroline Persson och Angelica Lönnberg från Fabege.

Profi har även anställt förvaltarna Anna Gruneau och Anna Dahl som tidigare arbetat med fastigheterna som ingick i miljardköpet från Fabege.

Fakta om nyanställningarna:

# Thomas Jonasson är chef på Modecenter sedan 2008. Han kommer att fortsätta som chef för Modecenter men kommer också arbeta med andra projekt som rör handel och marknadsföring inom Profi.

# Caroline Persson är marknadsansvarig på Modecenter.

# Angelica Lönnberg arbetar med hyresgästkontakter och administration på Modecenter sedan 2009. Stockholm Modecenter har cirka 160 hyresgäster och en omfattande egen verksamhet.

# Anna Gruneau, har arbetat som förvaltare på Fabege sedan 2006. Hon har en bakgrund inom ekonomitjänster.

Anna Dahl har arbetat tio år som förvaltare inom Fabege.

Marcus Lerander har anställts som fastighetsförvaltare och projektutvecklare. Han har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2007. Senast arbetade Marcus med förvaltning av fastighetsportföljer ägda av Niam.

- Det är mycket glädjande att vi på ett bra sätt kunnat säkra att hyresgästrelationer och kunskap om fastigheterna följer med till Profi och att vi breddar vår förvaltnings verksamhet, säger Staffan Olsson, vd i för Profi.

- Johan Bäckman
johan@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige