Image
Älvsjö 360.
Älvsjö 360. Bild: Profi Fastigheter

Profi öppnar coworking i Älvsjö och tecknar hyresavtal med läkemedelsbolag

Uthyrning Profi Fastigheter utökar kontorskonceptet C/O till bolagets fastighet Älvsjö 360. C/O i Älvsjö 360 kommer omfatta 1 500 kvadratmeter kontor och blir Profi Fastigheters femte anläggning för cowork och flex office i Stockholm. Samtidigt har avtal tecknats med läkemedelsbolaget Recipharm som hyr 450 kvadratmeter. Inflyttning planeras under tredje kvartalet.
Publicerad den 23 April 2020

Avtalet med Recipharm och beslutet att investera i ytterligare ett C/O-kontor innebär också startskottet för Profi Fastigheters utökade erbjudande där större kontorshyresgäster blir en del av C/O.

I och med etableringen i Älvsjö 360 driver Profi Fastigheter över 7 500 kvadratmeter C/O i egen regi. Övriga C/O-kontor finns i Kista, Haninge, Bredden och Norrviken.

Fastigheten Älvsjö 360 är strategiskt belägen med utmärkt kommunikationsläge utmed Älvsjövägen och ett hundratal meter från kollektivtrafiknoden Älvsjö station. Fastigheten, som ursprungligen uppfördes för Ericsson 1996, består av sex huskroppar med en uthyrningsbar area på 22 000 kvadratmeter kontorsyta, egen lunchrestaurang och 350 parkeringsplatser i varmgarage. Bland övriga hyresgäster finns bland annat Rejlers, Sigicom AB och Schneider Electric.
– Såväl initiativet att investera i en ny C/O som uthyrningen till Recipharm ligger helt i linje med visionen för Älvsjö360 och vår utvecklingsplan för C/O. Älvsjö är en mycket intressant delmarknad där vi har stor efterfrågan på kontor, såväl stora som små. Att integrera större kontorshyresgäster i vårt C/O-koncept, vilket innebär att man delar gemensamhetsytor som mötesrum, kök och lounger, är både spännande och hållbart, säger Thomas Jonasson, uthyrnings- och marknadschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige