Image

Praktikertjänst säljer Läkarhuset i Karlstad

Transaktioner Praktikertjänst Fastigheter AB säljer fastigheten Duvan 6 Läkarhuset i Karlstad. Köpare är det lokala fastighetsbolaget Profil Invest AB som tillträdde fastigheten i måndags.
Publicerad den 3 December 2014

Fastigheten är belägen på Drottninggatan 19 i ett av Karlstads mest handelsintensiva områden. I Läkarhuset bedrivs vårdrelaterad verksamhet i form av läkarmottagningar och liknande sedan år 1965, då byggnaden uppfördes.

Byggnadens uthyrningsbara area uppgår till 2 033 kvadratmeter, varav 678 kvadratmeter butiker och 1 355 kvadratmeter kontor med vårdrelaterad verksamhet.

NAI Svefa har varit säljarens rådgivare under försäljningsprocessen. Köpare och säljare har kommit överens om att inte kommunicera köpeskillingen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige