Image
Porsche Center finns sedan  tidigare bland annat i Göteborg. Nu kommer Porsche Center till Halmstad.
Porsche Center finns sedan tidigare bland annat i Göteborg. Nu kommer Porsche Center till Halmstad. Bild: Porsche

Porsche Center till Halmstad

Uthyrning Croisette har på uppdrag av Homefurn Sweden AB hyrt ut ett nybyggnadsprojekt utmed E6 i Halmstad. Byggnaden blir cirka 3 000 kvadratmeter och hyresgäst är Hedin Performance Cars AB som är Hedinkoncernens återförsäljare av Porsche. Anläggningen blir bolagets femte Porsche Center i Sverige.
Publicerad den 8 Mars 2021
Annons
Image

– Vår uppdragsgivare och kommunen önskade att en verksamhet inom premiumsegmentet etablerade sig på fastigheten för att hälsa alla bilburna besökare välkomna till Halmstad. Det känns naturligtvis fantastiskt att vi lyckats träffa mitt i prick, säger Peter Bergquist, head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

– I egenskap av blivande fastighetsägare till Porsche Center i Halmstad ser vi fram emot ett långvarigt samarbete och tackar samtidigt Croisette för hjälpen med förmedlingen av denna affär, säger Stefan Nilsson och Erik Nilsson, Homefurn Sweden AB.

– Sedan 2017 representerar vi Porsche på den svenska marknaden och vi fortsätter att satsa i Sverige. Porsche ligger i framkant avseende elektrifiering med över 50 procent levererade laddbara bilar under år 2020, och en prognos för år 2021 på 60 procent. Vi är mycket glada över etableringen i Halmstad och utökar därmed vårt starka partnerskap med Porsche. Vi positionerar oss nu för de bästa förutsättningarna att leverera en kundupplevelse av högsta klass, säger Rickard Magnusson, vd, Hedin Performance Cars AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY