Image
Poolia flyttar till Torsgatan 11 i Stockholm.
Poolia flyttar till Torsgatan 11 i Stockholm. Bild: Castellum

Poolia flyttar huvudkontor till Castellum på Torsgatan

Uthyrning Bemannings- och rekryteringsföretaget Poolia expanderar sin verksamhet och väljer därmed att flytta sitt huvudkontor till Castellums fastighet i centrala Stockholm, ett stenkast från T-centralen. Hyresavtalet löper på fem år och ytan Poolia hyr är på cirka 800 kvadratmeter.
Publicerad den 11 Februari 2020
Annons
Image

– Castellum är en modern hyresvärd med rätt värderingar och ett bra fastighetsbestånd. Torsgatan 11, dit vi nu förlägger vårt huvudkontor, är ett perfekt cityläge för oss och våra besökare. Området runtomkring har dessutom genomgått en rejäl modernisering och uppfräschning det senaste året. Vårt kontor kommer att anpassas till våra behov på ett ändamålsenligt och modernt sätt, säger Jan Bengtsson, vd på Poolia.

Kontorslokalerna man kommer att hyra är belägna på Torsgatan 11 (fastigheten Klassföreståndaren 3) med närhet till goda kommunikationer, restauranger och annan service.

– Vi på Castellum hälsar nu Poolia välkomna till vår fina fastighet på Torsgatan och vi är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet. Detta ligger i linje med våra höga ambitioner för Torsgatan, ett område i positiv utveckling som allt fler har fått upp ögonen för, säger Martin Bjöörn, vd för region Stockholm-Norr på Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY