Image
Pontus Werlinder.
Pontus Werlinder. Bild: Bostadsbolaget

Pontus Werlinder blir ny vd för Bostadsbolaget

Karriär Pontus Werlinder lämnar posten som vd för Telge Bostäder och blir istället vd för Bostadsbolaget i Göteborg.
Publicerad den 8 Mars 2023

Pontus Werlinder arbetar i dag som vd på Telge Bostäder, i Södertälje kommun, en tjänst som han haft sedan 2019. Pontus Werlinder var tidigare fastighetsutvecklingschef i samma bolag och innan tiden i Telge Bostäder har han arbetat som utrednings- och utvecklingschef kopplat till fastigheter i både kommun och tidigare landsting. Pontus Werlinder tillträder tjänsten i september.
– Jag tackar för förtroendet att få förvalta och utveckla Bostadsbolaget. Hemmet är tryggheten och utgångspunkten för oss alla och där spelar allmännyttan en viktig roll, säger Pontus Werlinder.
– Det är med stor glädje jag hälsar Pontus Werlinder välkommen som ny vd för Bostadsbolaget. Med sin mångåriga erfarenhet som utvecklingschef på fastighetskontoret i Stockholm och som vd för Telge Bostäder i Södertälje har han den rätta bakgrunden för att framgångsrikt leda ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag, säger Margita Björklund (L) styrelseordförande Bostadsbolaget.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige