Image

Platzer förstärker ledningsgruppen

Bolag Platzer förstärker ledningsgruppen med Roger Sundbom, projektutvecklingschef, Christina Cedérus Olausson, uthyrningschef och Camilla Heyman, ekonomichef. Ledningsgruppen består nu av åtta personer.
Publicerad den 12 Mars 2015

Platzer Fastigheter växer på den kommersiella fastighetsmarknaden i Göteborgsområdet. För att möta utmaningarna framåt som innebär en ökad takt inom fastighets- och projektutveckling samt fortsatt fokus på tillväxt har bolaget under hösten och våren förstärkt organisationen med resurser inom uthyrning, projektutveckling och ekonomi.

Cheferna inom respektive avdelning förstärker nu även Platzers ledningsgrupp, som tidigare bestått av tre marknadsområdeschefer, CFO och vd.

Roger Sundbom, projektutvecklingschef, Christina Cedérus Olauson, uthyrningschef och Camilla Heyman, ekonomichef är nya medlemmar i Platzers ledningsgrupp.

Ledningsgruppen utökas därmed med viktiga nyckelroller till totalt 8 personer. Marknadsområdescheferna Ulrica Sjöswärd, Charlotte Adlerton Gadd och Erik Fischer samt CFO Lennart Ekelund och vd P-G Persson ingår sedan tidigare i ledningsgruppen och kommer även fortsättningsvis att göra det.

– Platzer har de senaste åren utvecklats till en ledande aktör på den lokala kommersiella fastighetsmarknaden i Göteborgsområdet. Under 2014 har våra fastighetstillgångar vuxit med över 20 procent och vi har genom vår fastighets- och projektutveckling skapat mer värde i bolaget än något annat år under min tid som vd. Samtidigt har vi genomfört väsentliga organisatoriska förändringar för att kunna öka takten ytterligare och ta nästa steg i Platzers utveckling mot att i allt större omfattning generera vår egen tillväxt utan tillskott av ägarkapital.

– Med en stark lokal marknad i ryggen, tydlig strategi och hög kompetensnivå i bolaget ser jag fram emot att de kommande åren fokusera på att leverera resultat utifrån den potential och de möjligheter som finns i Platzer. Att arbeta mot beslutade mål och genomföra enligt fastlagda strategier ställer krav på en handlingskraftig, operativ ledningsgrupp med närhet till och kontroll över resurser samt med snabba beslutsprocesser. Det lägger vi nu grunden för genom den utökade ledningsgruppen i Platzer, säger P-G Persson, vd för Platzer.

Förändringarna träder i kraft från och med i dag.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige