Image

Pigge värvar vd från Peab

Karriär Per Högdin är ny vd på Drömstugan, Pigge Werkelins bolag som säljer stugor vid strand och fjäll. Högdin var tidigare vd på Peab Exploatering AB.
Publicerad den 22 December 2010
Per Högdin. Bild: Drömstugan. Bild: Drömstugan
Per Högdin. Bild: Drömstugan.

Pigge Werkelin kommer att fortsatta inom Drömstugan AB som huvudägare samt med att utveckla konceptet och nya anläggningar.

Per Högdin har också varit utvecklingschef på KF Fastigheter med ansvar för utveckling av handelsplatser i Sverige. Han tillträder tjänsten som vd när Drömstugan AB går in i sitt andra verksamhetsår.

- Spännande och kul att komma in i ett växande företag med starka personligheter och entreprenörer. Konceptet passar mig perfekt eftersom det ofta handlar om att utveckla ett nytt område och utifrån målgruppens behov hitta bästa läge och utformning, säger Per Högdin.

Drömstugan har haft ett framgångsrikt första år med över 100 sålda stugor. I vinter utökar bolaget ytterligare i och med att ett par nya vinteranläggningar knyts till konceptet.

- Per kompletterar vårt team perfekt. Nu när verksamheten börjar sätta sig är hans vana att driva utvecklingsprocesser och planärenden en stark tillgång som innebär att vi kan erbjuda ännu fler kvalitetsstugor i attraktiva områden, säger Mats Svensson, styrelseordförande i Drömstugan AB.

I början av 2011 kommer Drömstugan AB att komplettera sitt kontor i Visby med ett huvud- och försäljningskontor i Stockholm.

Fakta Drömstugan:
Drömstugan säljer kvalitetsstugor vid strand och fjäll. Stugorna, som säljs som bostadsrätter, är fullt inredda och utrustade bostadsrätter. Genom ett förmedlingsavtal är stugan tillgänglig för uthyrning när ägaren inte själv använder huset, vilket ger möjlighet till finansiering. Anläggningens personal tar dessutom hand om all skötsel av stugorna samt hantering av uthyrning.

Drömstugan arbetar idag med följande orter: Falun, Gotland, Gränna, Göteborg, Leksand, Sandviken, Tanum, Västervik, Valdemarsvik, Åre och Öland.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige