Image

Petter Stordalen leder hotellracet

AFFÄRER Den 4 december tog Choice Hotels Scandinavia ledningen i racet på den svenska hotellmarknaden. Sedan tidigare är Choice Hotels Scandinavia den hotellkedja som har flest hotell i Skandinavien. I och med avtalet med Winn Hotels, blir Choice också den hotellkedja som har flest hotell i Sverige.
Publicerad den 6 December 2007

Inom de närmaste åren kommer Choice Hotels arbeta hårt för att bli störst även på antal rum och omsättning. Allt för att bli ledande på Skandinaviens viktigaste marknad, Sverige.

- Det är spännande att få sluta det här avtalet med Winn och se Choice ta ledningen i antal hotell i Sverige. Vi är nu på väg om och förbi konkurrenterna och kommer att fortsätta att expandera. 2008 blir ett roligt år, nio nya hotell öppnar inom Choice, däribland vårt flaggskepp Clarion Sign i Stockholm. När konkurrenterna pratar så växer Choice, säger Torgeir Silseth, koncernchef för Choice Hotels Scandinavia.

Den 1 maj 2008 öppnar Choice fyra nya hotell, under olika varumärken. Hotellen i Falun och Karlskrona kommer att ingå i Clarion Collection, hotellet i Gävle i Clarion Hotels och hotellet i Haninge i Quality Hotels.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige