Image

Peter Liderås blir ny fastighetschef på Postnord

Bolag Postnord har rekryterat Peter Liderås som Head of Properties & Projects, Real Estate med ansvar för förvaltning av de egenägda fastigheterna samt inhyrning av lokaler för verksamheten.
Publicerad den 7 September 2017

– Det är en väldigt spännande roll med tydligt affärsfokus. Min uppgift är att tillgodose den nordiska verksamhetens lokalbehov och utvecklingstakten är hög då Postnords verksamhet utvecklas för att möta den ökande efterfrågan inom logistiksegmentet, säger Peter Liderås.
 
Peter Liderås tillträdde tjänsten i augusti och kommer närmast från rollen som Head of Property Development inom Newsec Asset Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige