Image

Per Berggrens efterträdare klar

Karriär Nils Styf, i dag CIO på Citycon, blir ny vd för Hemsö. Han efterträder Per Berggren under senhösten.
Publicerad den 1 Juni 2016
Nils Styf. Bild: Citycon
Nils Styf.

Nils Styf är Chief Investment Officer på Citycon med ansvar för bolagets investerings- och projektutvecklingsverksamhet i Norden och Baltikum. Han har bred erfarenhet från fastighetsbranschen med fokus på fastighetsmarknaden i Europa och Norden.

Han har tidigare arbetat på Merrill Lynch, Deutsche Bank, Doughty Hanson & Co och Areim.

Sedan 2005 har han ansvarat för investeringar och utvecklingsprojekt med ett sammanlagt värde på över 60 miljarder kronor. Styf har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

- Vi är glada över att ha kunnat rekrytera Nils Styf till ett av Sveriges mest attraktiva uppdrag i fastighetssektorn. Nils har en gedigen erfarenhet av både den svenska och europeiska fastighetsmarknaden. Tillsammans med Hemsös övriga medarbetare kommer han att kunna ta bolaget till ytterligare en nivå, i både Sverige och utomlands, säger Hemsös styrelseordförande Pär Nuder.

- Hemsö är ett välskött bolag med långsiktiga och starka ägare. Jag är glad över att ha fått styrelsens förtroende att driva bolaget vidare. Hemsö har en ledande position inom samhällsfastigheter och det finns goda förutsättningar att skapa fortsatt tillväxt och mervärde för aktieägare och hyresgäster, säger Nils Styf.

Nils Styf tillträder under senhösten. Till dess kvarstår Per Berggren som vd för Hemsö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige