Image

Peab och SHH Bostad skapar 300 nya bostäder

Bolag Peab och SHH Bostad bildar ett gemensamt projektbolag med syfte att utveckla 300 nya bostäder i Nyköping och i Riksten Friluftsstad, Tullinge, fram till 2018.
Publicerad den 11 Januari 2016

Peabs flerbostadshuskoncept, PGS, kommer att användas i hög grad i projekten.

- Vi är mycket glada över detta fördjupade samarbete med Peab och PGS och att vi samtidigt med kort varsel kan utveckla vidare området Brandholmen i Nyköping och Riksten Friluftsstad i Tullinge där vi har pågående byggnation av bostadsrättsprojekt, säger Misha Moeremans, vd för Svenska Hyreshus.

- Vi har hittat en bra samarbetsform med SHH Bostad som är mycket bra för båda parter. Vi är också väldigt nöjda över att vårt koncept PGS kommer att användas i projekten, säger Peter Svensson, vd för Peab Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige