Image
Pauline von Troil går till Svefa.
Pauline von Troil går till Svefa. Bild: Svefa

Pauline von Troil till Svefa

Karriär Svefa rekryterar Pauline von Troil som affärschef för fastighetsutveckling.
Publicerad den 30 April 2019

Pauline von Troil kommer närmast från rollen som kommersiell projektledare på Vencom Property Partners där hon ansvarat för den strategiska och kommersiella utvecklingen av Bromma Blocks. Hon har en gedigen bakgrund från fastighetsbranschen både internationellt och nationellt hos starka aktörer som KF Fastigheter, Ikea MOS, Inter Ikea och Centrumutveckling.

– Marknadens behov av kompetens som bland annat kan hantera komplicerade stadsutvecklingsprojekt ökar. Vi upplever att marknadsläget är rätt för att ytterligare fördjupa vår förmåga att lösa våra kunders utmaningar, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling Svefa.

– Vi är väldigt glada att Pauline med sin gedigna erfarenhet av både fastighetsutveckling och handelssegmentet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella expertkonsulter, säger Helena Dalhamn.

– Svefas konsulter och rådgivare är bäst-i-klassen och levererar dagligen verklig kundnytta. Det är otroligt roligt att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet i det spännande läge som Svefa befinner sig i, säger Pauline von Troil, affärschef Fastighetsutveckling Svefa.

Pauline von Troil tillträder sin nya tjänst den 6 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige