Image

Passagen blir Destinationen

Bygg/Arkitektur De publika delarna av kvarteret Ansvaret i Jönköping byter namn från Passagen till Destinationen.
Publicerad den 5 Mars 2015
Passagen blir Destinationen i Jönköping. Bild: Fastighets AB L E Lundberg
Passagen blir Destinationen i Jönköping.

- Ordet ”Passagen” ger ett intryck av att vi vill att besökare ska passera, men vi vill självklart att detta ska vara en destination och givet besöksmål för både Jönköpingsbor och turister, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.

Nu på lördag bjuder Lundbergs, tillsammans med sina hyresgäster, på tårta och aktiviteter i ”Destinationen” för att manifestera namnbytet och att huset nu stått färdigt i fem år.

- Att Destination Jönköping är en av de nya hyresgästerna sätter givetvis extra krydda på namnbytet, avslutar Roger Ekström.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB L E Lundberg på Branschguiden

Fastighets AB L E Lundberg är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastighetsbeståndet består till största delen av centralt belägna bostäder, kontors- och butikslokaler. Med strategiska positioner i flera av Sveriges expansiva kommuner står bolaget väl rustat för en fortsatt god utveckling.

I en lägenhet i Norrköping startade Lars Erik Lundberg 1944 det företag som idag heter Fastighets AB L E Lundberg. Och det är fortfarande i parkernas och spårvagnarnas stad huvudkontoret ligger.

Som långsiktig fastighetsägare med egen förvaltning är vi en hyresvärd...

Läs mer om Fastighets AB L E Lundberg på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY