Image
Parakey lanserar världens minsta passersystem nästa vecka på Space i Stockholm.
Parakey lanserar världens minsta passersystem nästa vecka på Space i Stockholm. Bild: Space/Parakey

Parakey lanserar världens minsta passersystem

Bolag 2016 presenterade sig Parakey på marknaden med sin lösning för att låsa upp med mobilen och 2020 släppte bolaget det revolutionerande professionella digitala låset Parakey PDL. Nu är det dags igen, inom kort lanserar man världens minsta passersystem.
Publicerad den 8 September 2022

På vilket sätt är produkten revolutionerande för säkerhets- och fastighetsbranschen?

– Även om Parakey redan har ofantligt nöjda kunder och marknadens lägsta tröskel för att börja använda mobilen som nyckel så nöjde vi oss inte. I och med denna lansering kommer tröskeln sänkas markant för att enkelt berika hela fastighetsbestånd med mobil access. Med vår nya produkt tar vi också nästa stora steg att stärka vår redan höga säkerhet ytterligare. Säkrare blir nu ännu säkrare, säger Jonas Arvidsson, VD och medgrundare av Parakey.

Med mobil access i fastigheter öppnas helt nya möjligheter upp att hantera tusentals mobila nycklar med några få knapptryck, realisera nya affärsmodeller, reducera kostnader och bidra till en minskad miljöpåverkan. Att programmera taggar och dela ut dem fysiskt är något som kommer försvinna och Parakey påskyndar den omställningen.

Vad händer i Space Arena den 16 september?

– Då smäller det! Parakey presenterar för första gången världens minsta passersystem – på en 20 meter bred 8K LED-skärm. Vi bjuder på lättare lunch, något gott i glaset och möjligheten att klämma och känna på produkten. Pophouse Entertainments Victor Fredell är också med och berättar om hur mobil access från Parakey används på samtliga, över 200 dörrar, på det digitala kulturcentret Space. Och så kommer det kanske en teaser om en till lansering vi har på gång i höst. 300 personer är redan anmälda! Vi ses väl där, undrar Jonas Arvidsson, VD och medgrundare av Parakey.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige