Image
Gustaf Hermelin lämnar ordförandeklubban i Catena men är föreslagen som ledamot.
Gustaf Hermelin lämnar ordförandeklubban i Catena men är föreslagen som ledamot. Bild: Catena

Ordförande-byte i Catena

Karriär I samband med årsstämman i Catena har Gustaf Hermelin avböjt omval som styrelsens ordförande. Har är dock föreslagen som ordinarie ledamot. Lennart Mauritzson är föreslagen som ny ordförande.
Publicerad den 7 Mars 2022
Lennart Mauritzson. Bild: Backahill
Lennart Mauritzson.

Catena årsstämma hålls den 28 april.

Valberedningen föreslår att styrelsen ska se ut som följande:
Omval av Gustaf Hermelin (avböjt), Katarina Wallin, Hélène Briggert, Magnus Swärdh, Vesna Jovic, Caesar Åfors och Lennart Mauritzson.
Nyval av Lennart Mauritzson som styrelsens ordförande.

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige