Image

Optimal får uppdrag av Sveareal

Bolag Sveareal har tecknat avtal med Optimal gällande arbetet med uthyrning av kommersiella lokaler i Kungens Kurva.
Publicerad den 27 Mars 2013
Dominika Andrae. Bild: Optimal.
Dominika Andrae.

– Kungens Kurva är en av Stockholms starkaste handelsplatser och att få arbeta med att hyra ut de intressanta butikslokalerna är stimulerande, säger Dominika Andræ, partner i Optimal.

Totalt handlar det om 4 000 kvadratmeter butiksyta.

– Med Decathlon, ett av världens största sportvaruhus, som ny hyresgäst ser vi positivt på utvecklingen av fastigheten som ett betydande handelshus i ett av Sveriges mest expansiva handelsområden, säger Maléne Broman, förvaltningschef på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY