Image
Würth hyr av OOF Group i Uppsala.
Würth hyr av OOF Group i Uppsala.

OOF hyr ut till Würth i Uppsala

Uthyrning OOF Group har tecknat hyresavtal med yrkesbutikskedjan Würth, som expanderar i Uppsala och hyr 530 kvadratmeter i Östra Fyrislund, Uppsala.
Publicerad den 23 September 2020
Annons
Image

Den nya butiken är dubbelt så stor, ligger intill E4 och ingår i ett kluster av yrkesbutiker som öppnar i närområdet.

– Det känns jättekul att vi nu kan tillgodose kundernas inköpsbehov genom att erbjuda ett bredare utbud av förbrukning och utrustning som de använder i sin vardag som yrkesproffs, säger Jan Kahlin, divisionschef Butik på Würth.

Würth säljer bland annat förbrukningsmaterial, verktyg, maskiner och arbetskläder till fordonsverkstäder, industrin, byggarbetsplatser och hantverkare.

– Det är självfallet glädjande att vi lyckats locka ytterligare ett starkt varumärke till Östra Fyrislund. Det lättillgängliga läget intill Uppsalas södra infarter och det direkta kopplet till E4 är mycket uppskattat av våra hyresgäster, säger Robert Eek, vd för OOF Group.

OOF Group AB bedriver projektutveckling av bostäder och kommersiella fastigheter för industri, handel och kontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY