Image

O´Learys siktar på Asien

Bolag O´Learys expanderar och tar sikte på Asien och Mellanöstern.
Publicerad den 26 Februari 2014
Wilhelm Vintilescu. Bild: O´Learys
Wilhelm Vintilescu.

O´Learys siktar på totalt 200 restauranger i Norden inom fem år.
Det totala antalet restauranger uppgick i januari 2014 till 85 enheter i sex länder, varav 66 enheter finns i Sverige. Under 2014 kommer 28 nya O´Learysrestauranger att öppnas.

- Vi har inget slutmål i antal restauranger eller länder, vi ser inga begränsningar på den globala potentialen för vårt älskade koncept. Vi har haft stark tillväxt inom Norden och nu ökar vi takten även internationellt. Vi är passionerade för vår fortsatta resa att utveckla och expandera, vi bygger för nästa och nästa generation, säger Wilhelm Vintilescu, vd för O’Learys Trademark som är varumärkesägare och franchisegivare till O’Learys.

Under 2014 siktar företaget på att öka expansionstakten internationellt med fokus på Asien där man sedan 2006 har två restauranger i Singapore. Under året kommer O’Learys att öppna två restauranger i Hanoi Down Town, Vietnam, och ytterligare en restaurang i Beijing, Kina. Utöver dessa kommer kedjan också öppna upp sin första restaurang i Abu Dhabi, Mellanöstern och i Dubai, samtliga med hjälp av SSP som utvecklar och driver restauranger på samlingsplatser som flygplatser och tågstationer.

- Det är häftigt att se hur O’Learys utvecklats från en ensam restaurang i Göteborg till ett lyckat koncept som finns i länder långt bort i flera världsdelar. Vi har redan två restauranger i Singapore som har varit mycket uppskattade och vi har haft planer på att expandera vår närvaro i Asien ytterligare under en längre tid, under 2014 kommer det att bli verklighet. Vi kommer också att öppna upp i Istanbul, vilket blir den första restaurangen utanför Norden som vi öppnar utan SSP, det är ett nytt grepp på en ny marknad, säger Wilhelm Vintilescu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY