Image

O´Learys fyller upp Gustavsbergs Centrum

Uthyrning Genesta Property Nordic har skrivit ett tolvårigt kontrakt med den svenska restaurangkedjan O’Learys för de kvarvarande 724 kvadratmeterna i Gustavsbergs Centrum.
Publicerad den 12 Februari 2014
Annons
Image

Gustavsbergs Centrum ligger i den snabbt växande kommunen Värmdö i Stockholm. Nya bostadsfastigheter byggs i och runt Gustavsberg och befolkningen i kommunen dubblas under sommarmånaderna då folk åker ut till sina sommarstugor.

Öppnandet av O’Learys i sommar, med nya bowlingbanor, ligger helt i linje med Genestas strategi att göra Gustavsbergs Centrum mer attraktivt och en självklar destination för besökare.

O’Learys grundades 1988 i Sverige och finns nu i sex länder med 84 franchising-restauranger som tilltalar en bred målgrupp så som sportfantaster, sällskap med vänner och barnfamiljer.

Genesta använde Optimal som leasing agent.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY