Image

Nytt i ledningen hos ESNY

Karriär För ett par veckor sedan tillträdde Sandra Kinge som ny vd på Eklund Stockhom New York. Nu har även Christian Colfach rekryterats till en nyinrättad tjänst som COO.
Publicerad den 20 November 2018
Sandra Kinge Bild: ESNY
Sandra Kinge Christian Colfach. Bild: Magnus Östh
Christian Colfach.

Colfach har tidigare erfarenhet från rollen som försäljningschef på Behrer & Partners, säljledning på Alexander White, fastighetsutvecklare på Scandinavian Thai Homes tillsammans med arkitekten Märtha Wachtmeister samt senast som partner på CheapDays.se.

– För att kunna satsa behöver vi ge mäklarna tryggheten och verktygen att kunna utmana marknaden med kunderna i fokus. Christians driv och erfarenhet är precis det vi behöver för att göra oss ännu vassare. På Eklund Stockholm New York satsar vi på tillväxt med målet att utmana, modernisera och fortsätta förädla den främsta arbetsplatsen i mäklarbranschen. Christian är rekryterad för att leda oss i den riktningen säger Sandra Kinge, CEO Eklund Stockholm New York.

– För mig är det ett naturligt steg att fortsätta bygga vidare i mäklarbranschen och då i ett bolag som ligger i framkant och vill satsa. Eklund Stockholm New York har en stark vilja och plan för framtiden precis som jag, säger Christian Colfach, COO Eklund Stockholm New York.

Eklund Stockholm New York startades 2009 av Fredrik Eklund och Niklas Berntzon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige