Image

Nytt globalt fitnesskoncept ska etablera sig i Stockholm

Uthyrning 1Rebel är det senaste konceptet av en rad fitnessatsningar från teamet som ligger bakom Fitness First och Jatomi Fitness. Målet är att bli den första fitnesskedjan som erbjuder gruppträningsklasser utan krav på bindningstid. Konceptet, som lanseras i London under Q4 2014, har sikte på att revolutionera den globala gymindustrin och skaka om en marknad som de anser är i behov av en förändring. Planen är att under första halvåret 2015 även etablera sig i Stockholm.
Publicerad den 16 Oktober 2014
Annons
Image

- 1Rebel kan erbjuda något som existerande fitnesskoncept inte kan. Vi håller på att förändra spelreglerna igen, säger Mike Balfour, grundare av Fitness First och investerare i 1Rebel.

Utöver planen att öppna två enheter i London under första halvåret 2015 är planen att samtidigt öppna en första enhet i Norden. Samtliga 1Rebel enheter kommer att rymma 2-3 studios som erbjuder högintensiva träningspass i lyxiga miljöer. Varje enhet kräver mellan 500-800 kvadratmeter och skall vara centralt belägen med mycket bra synlighet, bekräftar fastighetsrådgivaren JLL som har uppdraget att hjälpa 1Rebel att finna det perfekta läget i den nordiska huvudstaden.

- 1Rebel är unikt på det sättet att deras moderna syn på träningsenheter gör att de naturligt passar in i mer traditionella butikslägen, vilket samtidigt öppnar upp för en hel del spännande möjligheter, säger Martin Lindgren, Head of Retail Agency, JLL Sverige.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY