Image
Bild: Savills

Nya uthyrningsuppdrag för Savills

Uthyrning Savills har fått två nya uthyrningsuppdrag. Bland annat ska man hyra ut 12 000 kvadratmeter kontor i Älvsjö 360.
Publicerad den 26 September 2012
Älvsjö 360. Bild: Valad. Bild: Savills
Älvsjö 360. Bild: Valad.

- Vi är glada att vi fått förtroendet att arbeta med etapp två av uthyrningsarbetet i Älvsjö 360. Ett antal nyckelhyresgäster har redan flyttat in och vi ser möjligheten att nu ytterligare bidra med vår kunskap för att fylla vakanserna och då även visionen om att skapa en arbetsplats för livet, säger Petter Klingofström, chef för uthyrning på Savills.

- Älvsjö 360 är ett område bebyggt med cirka 22 000 kvadratmeter lokaler som inrymmer flexibla kontor vilka kan anpassas efter olika hyresgästers behov. Tanken med Älvsjö 360 är att skapa en arbetsplats anpassad efter den nya tidens behov, där alla delar i livet ska fungera tillsammans. Inom kort kommer redan befintligt serviceutbud kompletteras ytterligare, berättar Andreas Häglund, Asset Manager på Valad.

Dessutom har Savills av Commerz fått i uppdrag att hyra ut en vakant lokal i Handelsplats Enebyängen i Danderyd. Lokalerna omfattar cirka 900 kvadratmeter och ligger i anslutning till kommande Plantagen-etablering.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige