Image

Nya teamet tillträder på Savills

Bolag Savills nya ledning i Sverige har tagit över rodret.
Publicerad den 19 December 2018

Den nya ledningen för Savills Sverige är nu på plats med Niklas Samuelsson som företagets vd och Anders Nordvall som dess vice vd. Det nybildade transaktionsteamet leds av Niklas Zuckerman, head of investment, medan Carolina Herling och Mikael Fastén är nya directors. Nya i teamet är även analytikerna Frida Thorman och Amina Lönberg vilket därmed gör att Savills samlade transaktionsteam uppgår till tio personer. Johan Ericsson, som fungerat som interims-vd för Savills Sverige fram tills nu, kvarstår i bolaget som senior advisor.
– Vi har anställt några av Sveriges mest välkända och respekterade fastighetsrådgivare och jag hyser inga tvivel om att de, tillsammans med vårt existerande team, kommer att ge Savills ett stort lyft på den svenska marknaden samtidigt som vi tänker bygga upp det ledande teamet för investeringar och capital markets i landet, säger James Sparrow, Savills vd för Storbritannien och EMEA.
– Savills Sverige representerar en betydande del av vår tillväxtplan i Norden och i övriga Europa. Vårt tjänsteerbjudande till kunder kommer att få ett uppsving genom att vi kan kapitalisera på affärsmöjligheter i Sverige och över gränserna. Jag vill samtidigt tacka Johan Ericsson för att ha hållit i tyglarna de senaste månaderna fram till den nya ledningen tillträtt och jag är glad att Johan fortsätter hos Savills som senior advisor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige