Image

Nya SFF inte nytt längre

Bolag Nya Svensk Fastighetsfinansiering AB (Nya SFF) har ändrat firmanamn till Svensk Fastighetsfinansiering AB (SFF).
Publicerad den 20 December 2016

Sedan starten för nästan två år sedan har SFF haft ordet ”Nya” med i firmanamnet. Nu har bolaget varit aktivt så länge på kapitalmarknaden att det är moget att stryka ordet ”Nya” ur firmanamnet och bli Svensk FastighetsFinansiering AB (SFF).

SFF ägs till lika delar av Catena AB, Diös Fastigheter AB, Fabege AB, Platzer Fastigheter Holding AB och Wihlborgs Fastigheter AB.

- Namnbytet är en bekräftelse på att vi är en etablerad aktör på kapitalmarknaden. Ett bättre firmanamn kan vi inte ha som tydligt beskriver den verksamhet vi bedriver, kommenterar Claes Helgstrand, vd för SFF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige