Image
Bernstorp.
Bernstorp. Bild: Niam

Nya hyresgäster till Bernstorp

Uthyrning Lager 157 och Dogman blir nya hyresgäster på handelsplatsen Bernstorp i Arlöv utanför Malmö. Niam förvärvade fastigheten våren 2020 och har sedan dess aktivt arbetat med att utveckla handelsplatsen. Efter uthyrningarna är handelsplatsen Bernstorp nästintill fullt uthyrd till en stark hyresgästmix.
Publicerad den 11 December 2020

– Vi upplever ett stort intresse för Bernstorp, från såväl handlare som besökare, och vi är väldigt glada för att Lager 157 och Dogman väljer att etablera sig på Bernstorp. Det är två starka butikskoncept som kompletterar befintligt utbud och utökar handelsplatsens erbjudande. Vi ser många nya och spännande butikskoncept på handelsplatsen och fortsätter nu arbetet att utveckla Bernstorp ytterligare, säger Victor Wettergren, Fund Manager på Niam.

Lager 157 hyr cirka 2 200 kvadratmeter och butiken öppnar i slutet av februari 2021. Dogman öppnade sin butik 1 november 2020 och hyr cirka 1 050 kvadratmeter.
Bernstorp är en attraktiv handelsplats, väl positionerad på Malmömarknaden och består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvadratmeter uthyrningsbar area.
– Vi ser mycket fram emot att öppna vår nya butik på Bernstorp och få erbjuda handelsplatsens besökare vårt breda utbud. Vi upplever att vi fått ett ökat förtroende hos kunderna avseende sortimentet och att butikskonceptet i stora lokaler med egna entréer är väldigt uppskattat - både som shoppingupplevelse och för smidig paketutlämning, säger Johanna Winther, operativ chef på Lager 157.
– Vår övertygelse om att Bernstorp skulle bli Malmöregionens framtida nordliga Handelsdestination kan vi nu konstatera har bekräftats. Handelsplatsen går från klarhet till klarhet och vi är både stolta och glada över vårt fortsatta samarbete med Niam i form av kommersiella utvecklare för området, säger Ronald Rico, vd på RED.

RED ansvarar för det kommersiella arbetet och utveckling av lokaler på Bernstorp och har i samarbete med Newsec Asset Management och Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur.

Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överst...

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige