Image
Bernstorp.
Bernstorp. Bild: Niam

Nya hyresgäster till Bernstorp

Uthyrning Lager 157 och Dogman blir nya hyresgäster på handelsplatsen Bernstorp i Arlöv utanför Malmö. Niam förvärvade fastigheten våren 2020 och har sedan dess aktivt arbetat med att utveckla handelsplatsen. Efter uthyrningarna är handelsplatsen Bernstorp nästintill fullt uthyrd till en stark hyresgästmix.
Publicerad den 11 December 2020
Annons
Image

– Vi upplever ett stort intresse för Bernstorp, från såväl handlare som besökare, och vi är väldigt glada för att Lager 157 och Dogman väljer att etablera sig på Bernstorp. Det är två starka butikskoncept som kompletterar befintligt utbud och utökar handelsplatsens erbjudande. Vi ser många nya och spännande butikskoncept på handelsplatsen och fortsätter nu arbetet att utveckla Bernstorp ytterligare, säger Victor Wettergren, Fund Manager på Niam.

Lager 157 hyr cirka 2 200 kvadratmeter och butiken öppnar i slutet av februari 2021. Dogman öppnade sin butik 1 november 2020 och hyr cirka 1 050 kvadratmeter.
Bernstorp är en attraktiv handelsplats, väl positionerad på Malmömarknaden och består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvadratmeter uthyrningsbar area.
– Vi ser mycket fram emot att öppna vår nya butik på Bernstorp och få erbjuda handelsplatsens besökare vårt breda utbud. Vi upplever att vi fått ett ökat förtroende hos kunderna avseende sortimentet och att butikskonceptet i stora lokaler med egna entréer är väldigt uppskattat - både som shoppingupplevelse och för smidig paketutlämning, säger Johanna Winther, operativ chef på Lager 157.
– Vår övertygelse om att Bernstorp skulle bli Malmöregionens framtida nordliga Handelsdestination kan vi nu konstatera har bekräftats. Handelsplatsen går från klarhet till klarhet och vi är både stolta och glada över vårt fortsatta samarbete med Niam i form av kommersiella utvecklare för området, säger Ronald Rico, vd på RED.

RED ansvarar för det kommersiella arbetet och utveckling av lokaler på Bernstorp och har i samarbete med Newsec Asset Management och Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY