Image
Marcus Jansson, ny vice vd på HSB Projektpartner.
Marcus Jansson, ny vice vd på HSB Projektpartner. Bild: Magnus Glans

Ny vice vd på HSB Projektpartner

Bolag Styrelsen i HSB Projektpartner AB har utsett Marcus Jansson till vice vd för bolaget. Marcus är idag CFO på HSB Projektpartner och behåller den rollen parallellt med det nya uppdraget.
Publicerad den 9 April 2024

– Med Marcus Jansson får bolaget en vice vd som både är en uppskattad ledare och har en lång och bred erfarenhet inom fastighet- och finansbranschen, något som kommer att stärka bolaget ytterligare, säger Bodil Markusson, ordförande för HSB Projektpartner.

– Marcus Jansson kan vår affär i grunden och har varit en viktig nyckelspelare i arbetet med att utveckla den strategiska inriktning bolaget har idag, säger Henrik Zäther, vd i HSB Projektpartner.

Marcus Jansson har arbetat på bolaget sedan 2018 och tillträder den nya rollen från och med april 2024.

– Jag är tacksam för styrelsens förtroende och ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla företaget och nyproduktionen inom HSB, säger Marcus Jansson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige