Image

Ny vd på Wästbygg Projektutveckling

Bolag Carmith Mårtensson blir ny vd för Wästbygg Projektutveckling Sverige AB. Mårtensson tillträder den 7 april.
Publicerad den 11 Mars 2015
Carmith Mårtensson blir ny vd för Wästbygg Projektutveckling Sverige AB. Bild: Wästbygg
Carmith Mårtensson blir ny vd för Wästbygg Projektutveckling Sverige AB.

Carmith Mårtensson kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef på Skanska Nya Hem i Göteborg och har tidigare även arbetat som etableringschef på KF Fastigheter (numera Coop Fastigheter).

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och att Carmith Mårtensson vill arbeta hos oss. Han är en person med lång erfarenhet inom projektutveckling och kommer att tillföra både kompetens och ett brett kontaktnät till vår organisation, säger Jörgen Andersson, vice koncernchef i Wästbygg Gruppen.

Carmith Mårtensson tillträder den 7 april och kommer att utgå ifrån Wästbyggs Göteborgskontor. Hans uppgift blir att arbeta med Wästbyggs projektutvecklingsverksamhet i västra och södra Sverige parallellt med den verksamhet som är etablerad i huvudstadsregionen och bedrivs i Wästbygg Projektutveckling Stockholm AB.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige