Image

Ny vd på RSD

Karriär Anders Ekwall lämnar rollen som vd på RSD Retail & Shopping Centre Development och blir arbetande styrelseordförande. Hans ersättare är Anna Wikerman.
Publicerad den 6 Mars 2015
Anna Wikerman. Bild: RSD
Anna Wikerman. Anders Ekwall. Bild: RSD
Anders Ekwall.

Anna Wikerman har arbetat med utveckling av handelsplatser i 15 år, kom till RSD hösten 2013. Hon har bland annat varit en drivande part i arbetet med utvecklingen av Skärholmen Centrum som RSD nu fått förtroende av de nya ägarna Grosvenor att fortsätta förvalta och utveckla.

Anders Ekwall kommer fortsatt att vara delaktig i många av bolagets uppdrag.

- RSD befinner sig i en tillväxtfas och har utvecklats mycket de senaste åren. Min nya roll är en spännande utmaning och jag uppskattar förtroendet jag fått. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla och driva RSD vidare med passion och kreativitet, säger Anna Wikerman.

- Med Annas breda nätverk och sinne för affärer så lämnar jag med varm hand över rodret till henne och ser med spänning fram emot att se hur hon ska lotsa RSD framåt. Efter 18 år känns det bra att lämna över till en yngre generation, säger Anders Ekwall.

Ämnen

RSD Retail på Branschguiden

Vi bistår kommuner och privata fastighetsägare med strategisk rådgivning för ett aktivt ägarskap,
vilket i sin tur leder till ett ökat fastighetsvärde.

Vår organisation möjliggör ett flexibelt och nära arbetssätt med våra kunder, samtidigt är vi tillräckligt många med bred kompetens för att hantera komplexa projekt. Resultatet bygger på dialogen med våra uppdragsgivare och den kreativitet detta samarbete skapar.
Vi erbjuder såväl strategisk rådgivning som tillgångsförvaltning och utveckling/projektledning för att därmed säkra kapitalet i fastigheten både på k...

Läs mer om RSD Retail på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY