Image

Ny vd på Basale klar

Karriär Ulf Attebrant blir ny vd för Basale Sverige. Han tillträder på måndag och efterträder Jimmy Axdorff.
Publicerad den 8 Januari 2013
Ulf Attebrant. Bild: Basale.
Ulf Attebrant.

Ulf Attebrant har tidigare varit vd för för Citycon i Sverige och vice vd för Atrium Ljungberg.

- Basale är ett väldigt intressant företag och det ska bli spännande att bidra till att utveckla verksamheten vidare mot målet att bli det naturliga förstavalet inom förvaltning och asset management på den svenska marknaden. Med Basales goda rykte, kunniga medarbetare och välutvecklade förvaltningssystem kommer bolaget utvecklas med nuvarande och nya kunder. Vi har en fantastisk grund att bygga vidare på, säger Ulf Attebrant.

Basales koncernchef Hilmar Auran tillägger:
- Vi har högt ställda mål för Basale och under 2012 har vi haft kraftig tillväxt i både Sverige, Norge och Danmark. Vi är övertygade om att Ulfs gedigna erfarenhet och kompetens kommer att vara en stor tillgång för Basale Sveriges fortsatta utveckling. Hans stora erfarenhet av retail är också väldigt värdefull för koncernen.

Rekryteringen har gjorts i samarbete med Fasticon kompetens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige