Image

Ny vd för Rättviks Fastigheter

Karriär Ebbe Evbjer har tillsatts som ny vd för Rättviks Fastigheter.
Publicerad den 8 Augusti 2013

Han heter egentligen Björn men är av de flesta känd som Ebbe. Jobbet som platschef på Stiftsgården kommer han nu under tre månader dra ner på succesivt, för att sedan arbeta heltid som vd på RFAB.

Många Rättvikare känner nog igen Ebbe som ordförande i Rättviks Turistförening samt som aktiv inom IK Jarl, Närvik och Bo i Rättvik. I 25 år har han nu bott i Rättvik och han känner starkt för bygden och människorna.

Ebbe har en mycket positiv känsla inför sitt uppdrag som RFAB´s nye vd och han ser fram emot det viktiga arbetet med att leda och utveckla det kommunala fastighetsbolaget.

– Det känns roligt, spännande och utmanande. Jag vill verka för att människor ska må bra och trivas i bolagets fastigheter, säger Ebbe Evbjer.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY