Image

Ny vd för Polaris i Skellefteå

KARRIÄR Styrelsen för det kommunala bolaget Fastighets AB Polaris har utsett Jan Sundbom till verkställande direktör. Han är den första vd:n som inte är politiskt tillsatt. Jan Sundbom lämnar nu kommunledningskontoret och tjänsten som upphandlingschef åt Skellefteå kommun.
Publicerad den 19 Augusti 2009

- Det känns spännande och roligt. Jag kommer till ett välskött och fungerande bolag där det finns en bra plattform att bygga vidare på. Min utmaning nu blir att jobba strategiskt med hyresgäster, näringsliv och marknad. Det känns också roligt att återgå till att arbeta med fastighets och byggfrågor, säger Jan Sundbom.

Jan Sundbom har sedan 2007 arbetat som upphandlingschef på Skellefteå kommun, vikarierat åtta månader som ekonomichef och innan dess arbetade han fem år på fastighetskontoret. Han har också hunnit med att arbeta i fem år på entreprenadsidan åt företaget Bravida.

Jan Sundbom är född i Stockholm, har växt upp i Skellefteå och nu bor han med sin fru och tre barn i Gärdsmark. Vardagen innebär en del skjutsningar av barn till olika aktiviteter, annars gillar Jan att renovera huset samt idrott i olika former, gärna utförsåkning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige