Image

Ny vd för Kärnhem

Bolag Den 1 september tillträdde Malin Svensson tjänsten som ny vd för Kärnhem.
Publicerad den 2 September 2016
Malin Svensson. Bild: Kärnhem
Malin Svensson.

Johan Karlsson avgår efter mer än åtta år i rollen att leda Kärnhem och lämnar över till Malin Svensson som kommer från rollen som ekonomichef på företaget.

– Det har varit en fantastisk resa att lyfta Kärnhem till ett starkt växande företag med projekt i ett femtontal orter runt om i Sverige. Men nu är det dags att låta någon annan leda företaget vidare i framtiden med nya ögon. Malin Svensson är med sin långa erfarenhet hos Kärnhem och sin bakgrund som ekonomichef rätt person att ta över rollen, säger Johan Karlsson.

– Det här ett uppdrag som jag ser fram emot väldigt mycket. Det känns spännande och utmanande att tillsammans med kompetenta medarbetare få fortsätta att utveckla Kärnhem, säger Malin Svensson.

Kärnhem ägs sedan 2013 av den norska koncernen Obos.

– Jag är glad för att vi med utnämningen av Malin Svensson som ny vd för Kärnhem. Jag är också mycket nöjd över att Obos-koncernen nu har fått sin första kvinnliga företagsledare inom bostadsutveckling, säger koncerndirektör Arne Baumann.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige