Image

Ny vd för Egain Group

Bolag Sven-Olof Husmark har utsetts till ny vd för Egain Group. Han kommer senast från Qmatic Group.
Publicerad den 1 Juni 2017
Sven-Olof Husmark. Bild: Egain Group
Sven-Olof Husmark.

Egain Group är leverantörer av av teknologi och molntjänster för optimerad, klimatanpassad styrning av värme i flerbostadshus.

Sven-Olof Husmark har stor erfarenhet av branschen och han har de senaste nio åren haft flera ledande positionen i Qmatic Group-koncernen.

– Sven-Olof kommer att bidra med viktig ledarskaps- och affärsexpertis, vid en tidpunkt då vi utökar våra investeringar för marknadstillväxt. Hans erfarenhet från internationella, växande teknologiföretag, hans passion för kundservice på global nivå och hans lagspelarinställning gör att han passar perfekt för Egain, säger Tom Even Mortensen, styrelseordförande för Egain.

– Det känns fantastiskt roligt att ansluta sig till det talangfulla och engagerade teamet på Egain. Sedan 2003 har företaget arbetat med att göra byggnader smartare, kostnadseffektivare, bekvämare och mer miljövänliga. Egain är väl positionerat inför sin nästa tillväxtfas, då de hjälper fastighetsägare att driva värdeökning av sina fastigheter. Det finns en stark innovationskultur hos Egain, och företagets inriktning är viktig i en tid då energieffektivitet och miljöskydd är viktigare än någonsin, säger Sven-Olof Husmark.

Sven-Olof Husmark tillträder tjänsten den 1 juli 2017. Tom Even Mortensen, som i dag är tillförordnad vd, kommer då att fokusera på sin position som styrelseordförande.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige