Image

Ny vd för Atlasmuren

Karriär Björn Andersson tillträder som vd för Atlasmuren i början av maj. Han kommer närmast från Tyresö Bostäder där han har varit vd sedan 2004 och samtidigt näringslivschef i Tyresö sedan 2008.
Publicerad den 30 Januari 2013
Björn Andersson. Bild: Atlasmuren.
Björn Andersson.

- Björn har de erfarenheter och personliga egenskaper som vi sökt för att vidareutveckla Atlasmuren som ett aktivt fastighetsbolag. Målet är att växa i norra Storstockholm och där förstärka vår position som en kunnig, kvalitetsinriktad och uppskattad hyresvärd, säger nuvarande vd Carl Wale.
- Atlasmuren är ett spännande företag, i början av en uppbyggnadsfas och med goda förutsättningar att nå sitt mål. Det inspirerade mig att anta utmaningen, säger Björn Andersson.

Atlasmuren Fastigheter är moderbolag för det familjeägda fastighetsbestånd som har sina rötter i AB Byggplanering Ragnar Wale & Co.

Rekryteringen har gjorts i samarbete med Fasticon Kompetens.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige