Image

Ny utmärkelse till Novi

Bolag Novi Real Estate har under 2017 gjort branschens största förbättring av Nöjd Kund Index.
Publicerad den 23 Oktober 2017

Fastighetsbarometerns mätningar genomförs årligen av CFI Group i samarbete med Fastighetsägarna och Novi förbättrar kundnöjdheten i Gamla SEB Trygg Livförsäkringsaktiebolags fastighetsportfölj med hela fem enheter.

– Vi är oerhört stolta och glada över resultatet. Novis engagemang och kvalitetstänk märks hela vägen ut i fastigheterna. Vi har sedan starten arbetat målmedvetet på alla plan och NKI har varit ett av våra fokusområden, varför det är extra kul att förbättringen sker med ett av de högsta resultaten i Fastighetsbarometern. Resultatet visar också att vi arbetar och organiserar oss rätt med vår samarbetspartner Gunnar Karlsén Sverige som ansvarar för driften och med Novis egna kundvärdar ute i fastigheterna som kan ge snabb service med hög kvalitet till våra kunder. Det har uppskattats, säger Kinga Kinnunen, Kundansvarig för SEB Trygg Livs fastighetsportfölj.

– Resultatet är glädjande. Novi har på kort tid, genom sitt engagemang och kundfokus, åstadkommit fina resultat och vi är mycket nöjda med Novis förvaltning av SEB Trygg Livs fastighetsportfölj, säger Jonas Lindegren, Head of Real Estate på SEB Investment Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY