Image

Ny uthyrningschef till Citycon

Bolag Jussi Vyyryläinen har utsetts till uthyrningschef för Citycon i Sverige och Finland. Han kommer att ansvara för den strategiska uthyrningen och kommer att vara baserad i Stockholm. Jussi Vyyryläinen har redan arbetat på Citycon i åtta år, varav fem år som uthyrningschef i Finland.
Publicerad den 5 Februari 2018
Jussi Vyyryläinen. Bild: Citycon
Jussi Vyyryläinen.

- Jussi har en gedigen branscherfarenhet och ett brett kontaktnät. Han kommer att få en viktig roll i vårt arbete att erbjuda verksamheter av olika slag de bästa möjliga förutsättningarna i våra urbant placerade köpcentrum, säger Jurn Hoeksema, Chief Operating Officer på Citycon.

Citycon äger, förvaltar och utvecklar nio köpcentrum i Sverige. Sedan 2011 har marknadsvärdet av Citycons fastigheter i Sverige ökat med 130 procent till 14,44 miljarder kronor och utgör idag ungefär en tredjedel av företagets totala portföljvärde.

Jussi Vyyryläinen tillträdde sin nya position i januari.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige