Image
Mats Kersten
Mats Kersten Bild: Forsen

Ny underkonsultansvarig på Forsen

Karriär Mats Kersten tar över rollen som underkonsultansvarig på Forsen.
Publicerad den 24 Juni 2019

Mats Kersten, senior controller och gruppchef på Forsen kommer att ta över rollen från Louise Landberg, som ska fokusera på sin nya roll som affärsenhetschef.

Forsens underkonsultnätverk har vuxit det senaste året och rollen som underkonsultansvarig är en central roll.

– Forsen har jobbat med underkonsulter flera år. De är en väsentlig del av oss, så vi kommer att fortsätta ställa höga krav på dem, men samtidigt ta hand om dem bättre, säger Mats Kersten.

Mats Kersten ser ett behov av att utveckla samarbetet med underkonsulterna ytterligare, inte minst på grund av branschens kompetensbehov.

– De ska få en utbildning i konsten att vara "Forsian", kan man säga. Det ska vara enkelt för dem att komma igång och de ska ha full koll på hur vi driver projekt, bland annat genom vårt ledningssystem, vår värdegrund och uppförandekod.

Mats tillträder sin roll 1 juli. Till sin hjälp har han Emelie Wedin, underkonsultkoordinator.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett projektledningsföretag med cirka 170 medarbetare på åtta kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen lägger stor vikt vid att ha en bra mix av engagerade medarbetare. 2018 utnämndes Forsen (återigen) till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute (GPTW).<br />

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tog Wallenstamprofilen jobbet hos Next Step och Vectura

Karriär Sedan ett par veckor tillbaka är Peder Wahlgren vd i Next Step och Vectura fastigheters joint venture-bolag Goco Health Innovation City. För Fastighetssverige berättar den tidigare Wallenstamprofilen varför han tog jobbet att leda skapandet av ett världsledande innovationskluster inom hälsa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY