Image
Mats Kersten
Mats Kersten Bild: Forsen

Ny underkonsultansvarig på Forsen

Karriär Mats Kersten tar över rollen som underkonsultansvarig på Forsen.
Publicerad den 24 Juni 2019

Mats Kersten, senior controller och gruppchef på Forsen kommer att ta över rollen från Louise Landberg, som ska fokusera på sin nya roll som affärsenhetschef.

Forsens underkonsultnätverk har vuxit det senaste året och rollen som underkonsultansvarig är en central roll.

– Forsen har jobbat med underkonsulter flera år. De är en väsentlig del av oss, så vi kommer att fortsätta ställa höga krav på dem, men samtidigt ta hand om dem bättre, säger Mats Kersten.

Mats Kersten ser ett behov av att utveckla samarbetet med underkonsulterna ytterligare, inte minst på grund av branschens kompetensbehov.

– De ska få en utbildning i konsten att vara "Forsian", kan man säga. Det ska vara enkelt för dem att komma igång och de ska ha full koll på hur vi driver projekt, bland annat genom vårt ledningssystem, vår värdegrund och uppförandekod.

Mats tillträder sin roll 1 juli. Till sin hjälp har han Emelie Wedin, underkonsultkoordinator.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bara förlorare på september-börsen

Lista Trots en väldigt positiv avslutningsdag på månaden är det rött över hela brädet för de noterade fastighetsbolagen under september, där vissa bolag fått se kursras på över 30 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen tappade på börsen under september.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige