Image

Ny styrelseordförande för Forsen Projekt

Karriär Katarina Mellström blir ny styrelseordförande för Forsen Projekt. Hon ersätter Kungsledens tidigare vd Thomas Erséus.
Publicerad den 11 Juni 2015
Katarina Mellström. Bild: Forsen Projekt
Katarina Mellström. Thomas Erséus. Bild: Kungsleden
Thomas Erséus.

Katarina Mellström har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom framförallt tjänstesektorn i IT- och telekombranschen. Hon har mångårig erfarenhet av att leda stora, globala organisationer där integration och försäljning varit ledord. Katarina har även haft styrelseuppdrag för bland annat bolag inom Mandatorkoncernen, Ericsson och Gunnebo.

– Jag lockas av att jobba med ett företag med en stark värdegrund och en bra företagskultur. Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla morgondagens samhällsbyggare, säger Katarina Mellström.

Katrina Mellström sitter också i Advisory Board för Stockholms Universitets Företagsekonomiska institution som näringslivsrepresentant och blev 2007 vald till Sveriges mäktigaste kvinna inom IT och Telekom av Veckans Affärer.

– Vi ser verkligen fram emot att få ta del av Katarinas erfarenhet och kunskap inom affärsrådgivning, strategi och ledarskapsstöd och jag hälsar henne välkommen till Forsen, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

Katarina Mellström ersätter Kungsledens tidigare vd Thomas Erséus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY