Image

Ny restaurang till Söderpunkten

Uthyrning Restaurangkedjan Beijing 8 har tecknat kontrakt med nya Söderpunkten i Helsingborg.
Publicerad den 23 September 2016
Annons
Image

– Vi behöver finnas på strategiskt rätt platser. Det händer mycket i Helsingborg just nu, inte minst med tanke på stadsförnyelseprojektet H+, och då kändes Söderpunkten som
ett väldigt attraktivt val, säger Mikael Ljunggren, vd för Beijing 8.

Beijing 8 beskrivs som en restaurangkedja för långsam snabbmat. Fokus ligger på naturliga ingredienser. Den första restaurangen öppnade i Sverige 2011 och man finns i dag i Stockholm och Göteborg.

– Vi tycker det är väldigt roligt att Beijing 8 valt Helsingborg. Det visar verkligen att vår stad finns på kartan. Att de dessutom valt nya Söderpunkten känns ju otroligt bra. Beijing 8 är en aktör som harmonierar väl med vårt koncept att förena nöje med mat och butiker och därigenom skapa ett levande stadsdelscentra, säger Cassandra Jertshagen, affärsutvecklare på Jefast.

Totalt kommer det att finnas ett tjugotal olika butiker och restauranger på
Söderpunkten. Sedan tidigare är det känt att SF Bio, Hemköp och sportbaren New York
Legends kommer att etablera sig i det nya stadsdelscentrat. Öppningen är planerad till
hösten 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige