Image

Ny regionchef på Rikshem

Karriär I samband med en omorganisation har Rikshem utsett Magnus Normansson till ny regionchef för Mälardalen. Han har tidigare arbetat på bland annat Structor FM Projektutveckling och Jernhusen.
Publicerad den 25 April 2013

Tomas Petterson, fram till nu regionchef, blir koncerncontroller och kommer även att ansvara för Rikshems CSR- och kvalitetsarbete.

Krister Karlsson har utsetts till planchef och kommer att ansvara för att ta fram detaljplaner för Rikshems fastigheter.

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY