Image

Ny projektchef på Savills

Karriär Savills har rekryterat Jonas Högset som ny chef för projektverksamheten.
Publicerad den 31 Maj 2013

Jonas Högset är civilingenjör från KTH. Han har erfarenhet av projektutveckling och fastighetsförvaltning från bland annat NCC. Närmast kommer Jonas från en tjänst som fastighetschef på Kungliga Tennishallen med ansvar för såväl förvaltning med hyresgästansvar och utveckling av arenan.

Projektverksamheten inom Savills har stor erfarenhet inom ROT av befintliga fastigheter och hyresgästanpassningar och omsatte 2012 cirka 23 miljoner kronor, mestadels relaterat till den egna förvaltningsstocken. Som projektchef är ansvaret att säkerställa att vi tillvaratar och utvecklar våra kunders fastigheter i relation till marknadens utbud och efterfrågan.

- Nyckeln till att lyckas, oavsett bransch, är att det finns ett driv att leverera nytta för kunden. Savills är ett typexempel på detta och det ska bli väldigt spännande att få bli en del av detta starka team, säger Jonas Högset.

- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Jonas, som med sin erfarenhet kombinerar projektledning/utveckling med fastighetsförvaltning. Vi har ambitionen att knyta till oss flera projektledare med bakgrund från fastighetsbranschen då vi tror att dessa har en större förståelse för fastighetsägarens affär, säger Anders Nyström, förvaltningschef på Savills.

Jonas kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och kommer att börja sin anställning den 12 augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige