Image

Ny näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Borås

Bolag Anna Liljenby, i dag centrumledare på Borås City, tillträder i september tjänsten som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Borås och expert inom stadsutveckling.
Publicerad den 16 Maj 2016
Anna Liljenby tillträder i september tjänsten som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Borås. Bild: Fastighetsägarna
Anna Liljenby tillträder i september tjänsten som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Borås.

- Vi är väldigt stolta över att kunna knyta Anna till oss. Hon är en av landets mest erfarna centrumutvecklare och har en genuin förankring i Borås, säger Torbjörn Sjögren, tf näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR.

Anna har de senaste tio åren arbetat med att utveckla Borås, bland annat har hon drivit arbetet som ledde fram till att Borås fick utmärkelsens Årets stadskärna år 2011 och nu är finalist inför 2016. Nu ska hon fortsätta att utveckla även de andra kommunerna i Boråsregionen, som till exempel Ulricehamn, Mark och Bollebygd.

- Fastighetsägarna har tagit en framträdande position nationellt inom området stadsutveckling och det ska bli väldigt roligt att få fortsätta det positiva utvecklingsarbetet vi har i Borås med fokus på fastighetsägarnas nytta och att få vara med och utveckla kommunerna i Boråsregionen, säger Anna Liljenby.

Förutom att vara näringspolitiskt ansvarig kommer Anna Liljenby också att få titeln expert inom stadsutveckling.

- Jag ser verkligen fram emot att vara delaktig i att sprida kunskapen om hur vi utvecklar våra städer och att få arbeta nära Fastighetsägarnas Tomas Kruth som är ett av de tunga namnen inom stadsutveckling i Sverige idag, säger hon.
Anna Liljenby börjar sitt nya arbete den 12 september.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige