Image

Ny mark- och projektutvecklingschef på HSB Göteborg

Karriär Lena Josgård blir ny chef för mark- och projektutveckling på HSB i Göteborg. Hon kommer närmast från tjänsten som projektchef för Nyproduktion på HSB Göteborg. Hon har även tidigare suttit med i HSB Göteborgs styrelse som ledamot.
Publicerad den 14 Januari 2014
Lena Josgård. Bild: HSB Göteborg
Lena Josgård.

- Det är med stor glädje som jag nu tar över ansvaret att driva vidare HSB:s framgångsrika arbete med mark- och projektutveckling, säger Lena Josgård.

- Vi står inför ett starkt 2014 och vi är mycket glada över att Lena Josgård tackade ja till uppdraget att vara med och utveckla HSB:s markaffärer. Vi befinner oss i en glödhet bransch och då är det såklart extra roligt att vi nu har en välfylld projektportfölj att plocka ur. Det ger oss möjlighet att växla upp ytterligare med många fina projekt, bland annat ser vi fram emot att snart gå igång med Stora Torp, Nya Hovås, Fräntorpsgatan och Flatås, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige