Image
Takbaren öppnade från början 2020.
Takbaren öppnade från början 2020. Bild: Stureplansgruppen

Ny hyresgäst till Vasakronans kronjuvel

Uthyrning Tolv våningar upp på Vasakronans fastighet Hästskon 12 på Malmskillnadsgatan 38B har Spesso och Tetto fått en granne, takbaren och eventytan Spazio.
Publicerad den 17 Juli 2024

Malmskillnadsgatan får ytterligare ett tillskott till sin barscen med nyöppningen Spazio, en ny takbar och eventyta belägen tolv våningar upp på Malmskillnadsgatan 38B. Spazio ansluter sig till de populära Spesso och Tetto, och erbjuder en unik 360-graders utsikt över staden. Fastigheten Hästskon 12 har ett taxerat värde på nära sex miljarder kronor, en total yta om 58 000 kvadratmeter och är den fastighet med högst värde i Stockholm.

Spazio är en förlängning av Tetto som även erbjuder en panoramisk utsikt. Baren har kapacitet för 80 sittande gäster. Menyn på Spazio inkluderar drinkar, snacks och viner.

Namnet Spazio betyder plats och är precis som Spesso och Tetto italienska namn. Tetto öppnade 2021 i anslutning till populära Spesso med vision att skapa en lummig miljö där Capri möter New York fast mitt i Stockholm. En vision de har levererat sommar efter sommar, nu fördubblas Tetto och visionen kan ta nya höjder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige