Image

Ny hyresgäst i Solna Business Park

Uthyrning Brostaden, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Avonova Hälsa AB i fastigheten Yrket 4 i Solna Business Park.
Publicerad den 8 Oktober 2015
Annons
Image

Avonova har flyttat in på Smidesvägen under september 2015. Företaget är en rikstäckande leverantör av hälsotjänster.

– Vi är nya som hyresgäster hos Brostaden och har blivit mycket väl bemötta. De har haft stor lyhördhet när det gäller våra önskemål kring utformningen av lokalerna, säger Lars Kroné, regionchef på Avonova Sverige AB.

– Vi välkomnar Avonova som hyresgäster och vi är glada att de väljer att hyra av oss. Många företag vill etablera sig i Solna Business Park i och med områdets fantastiska kommunikationsläge och serviceutbud, säger Anders Nilsson, vd på Fastighets AB Brostaden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY