Image

Ny handelsplats i Kungens Kurva har öppnat

Uthyrning Bonnier Fastigheters handelsplats Orangeriet omfattar 16 000 kvadratmeter och har nu smygöppnat med butiker som Bygghemma.se, EM Home och Kungsängen.
Publicerad den 7 November 2016
Orangeriet. Bild: Bonnier Fastigheter
Orangeriet.

K-Rauta har funnits i fastigheten sedan 2008. Den 2 november slog dessutom Bounce upp portarna till sin trampolinpark. 2017 planeras start för den sista etappen med ytterligare 11 000 kvadratmeter.

I början av 90-talet byggdes fastigheten Segmentet 1 i Kungens Kurva av Bonnier Fastigheter för att inrymma Bonnier Tidskrifters nya tryckeri. Därefter har fastigheten haft många olika hyresgäster med verksamheter som till exempel Svensk Filmindustris huvudkontor. Det projekt som nu är avslutat är etapp två av tre där den sista etappen planeras att slutföras under 2018. Totalt blir det cirka 27 000 kvadratmeter med allt för hemmet.

Fastigheten är belägen bredvid Heron City alldeles intill den kommande nya infarten till Kungens Kurva som nu byggs som en del av Förbifart Stockholm.

– Trenden för köpcentrum är i dag tydlig, man behöver erbjuda sina kunder något mer än enbart traditionell handel. Att ge handelsplatsen ett tydligt koncept som ger kunderna en konkret anledning att besöka handelsplatsen tillsammans med en bra mix av butiker, restauranger och upplevelser är något vi är övertygade om kommer att skapa en väl fungerande handelsplats för både dagens och framtidens kunder, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige