Image

Ny hållbarhetsansvarig på Tema

Bolag Åsa Pallin är ny hållbarhetsansvarig på Tema. Hon tar över efter Annika Persson som sedan juni 2014 är Temagruppens vd.
Publicerad den 11 Mars 2015
Åsa Pallin efterträder Annika Persson som hållbarhetsansvarig på Tema. Bild: Tema
Åsa Pallin efterträder Annika Persson som hållbarhetsansvarig på Tema.

Rollen som hållbarhetsansvarig innebär att Åsa ska driva Temagruppens övergripande hållbarhetsarbete och vara företagets representant i hållbarhetsfrågor. Åsa är civilingenjör och har arbetat med miljöfrågor på Tema sedan 2011, både som miljösamordnare i uppdrag och i interna utvecklingsprojekt.

Åsa har bred erfarenhet av hållbarhetsfrågor. Hon kommer närmast från ÅF där hon arbetade som miljökonsult, bland annat med produkters miljöpåverkan ur ett livscykelperspektiv.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige