Image

Ny förvaltningsansvarig på Einar Mattsson

Karriär Peter Leskinen blir ny förvaltningsansvarig för Einar Mattssons egna fastighetsbestånd.
Publicerad den 2 Maj 2017
Peter Leskinen. Bild: Åke Gunnarsson
Peter Leskinen.

Rekryteringen är ett led i att utveckla förvaltningen av det egna beståndet som beräknas växa med cirka 200 nya hyreslägenheter varje år de kommande tio åren.

– Peter Leskinen har lång erfarenhet av hur man förvaltar fastigheter med fokus på affärsmässighet, hållbarhet och nöjd kund. Han är en viktig del i vår satsning på en förbättrad helhetsupplevelse för de boende i våra hus, säger Mikael Dimadis, affärsområdeschef förvaltning.

– Einar Mattsson har en expansiv tid framför sig och jag ser fram emot att få vara med och förvalta och utveckla det egna beståndet. Einar Mattsson är ett långsiktigt fastighetsbolag som vill ligga i framkant och det är just det som gör att jag sökt mig till företaget, säger Peter Leskinen.

Peter Leskinen har lång erfarenhet av förvaltning och facility management och leverans gentemot kunder från sin tid på Coor Service Management AB där han arbetat i drygt 14 år. Han har haft flera olika roller, bland annat som driftschef, gruppchef säkerhet och projektledare. Nu närmast har han arbetat som Site manager med ansvar för Coors leverans till SAS Sverige där han också var en del av den skandinaviska ledningsgruppen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige